Bel ons direct

0513 436 749

Over ons

Over ons

Daarom Westra & Hoekema

Bij ons staat de klant centraal, ongeacht de omvang van de onderneming, de branche waarin de onderneming werkzaam is of onder welke rechtsvorm de onderneming actief is. Wij staan voor een uitstekende serviceverlening, een regelmatige informatieverstrekking, geen “9 tot 5” mentaliteit en een scherpe tariefstelling.

Neem gerust contact met ons op

Bel ons direct

0513 436 749

Stuur ons een mail

info@westra-hoekema.nl

Over ons

Twinfield ondersteuning

Wij ondersteunen u met het Twinfield online boekhoudpakket. Met dit pakket kunt u betrouwbaar, snel en goedkoop online uw administratie doen zonder dat er specifieke administratieve kennis nodig is. Wij verzorgen naar wens uw jaarrapportage. Daarmee heeft u een extra instrument in handen om externe partijen, zoals een bank of verzekeraar, op een juiste en overtuigende wijze inzicht te geven in uw onderneming. Wij kunnen uw loonadministratie geheel of gedeeltelijk voor u verzorgen.

Een gedeelte of het hele pakket?

Onze diensten

De diensten van Westra & Hoekema bestaan o.a. uit het verzorgen van de financiële administratie, het voeren van de salarisadministratie, het verzorgen van fiscale aangiften en het geven van financieel advies. U kunt ervoor kiezen een gedeelte van uw administratie in eigen beheer uit te voeren of het hele pakket door ons te laten verzorgen.