Bel ons direct

0513 436 749

Abonnementen en tarieven

Twinfield

Alles op een rijtje

De volgende abonnementsvormen zijn beschikbaar:

Deze abonnementsvorm wordt gekozen door klanten die uitsluitend hun facturering geautomatiseerd willen uitvoeren. De facturen worden automatisch doorgestuurd naar de centrale administratie van uw adviseur.

Deze abonnementsvorm wordt gekozen door klanten die hun boekhouding permanent willen raadplegen. Met dit abonnement kan de klant ook conceptboekingen (inboeken kas, bank en giro dan wel in- en/of verkoopfacturen) doen die pas na controle door de accountant definitief worden gemaakt. Ook is het mogelijk om bankmutaties elektronisch in te lezen.

Hierbij heeft men dezelfde faciliteiten als bij Basis Boekhouden. Extra's heeft men in de vorm van het definitief boeken, het opvragen van basisrapporten, beheren van dimensies (bijvoorbeeld grootboekrekeningen) en het elektronisch betalen.

Met deze abonnementsvorm kan men, naast de functionaliteit van Boekhouden Plus, ook de verkoopfacturering doen en is het mogelijk kostenplaatsboekingen te verrichten en vooraf begrotingen in te voeren waarmee de gerealiseerde resultaten kunnen worden bewaakt.

Deze meest geavanceerde abonnementsvorm is met name geschikt voor bedrijven met een projectadministratie en/of urenverantwoording door medewerkers en onkostenfuncties.

De genoemde abonnementsvormen hebben een vast maandelijks tarief. De tarieven zijn exclusief BTW. Het is eenvoudig om de abonnementsvorm te veranderen indien u bijvoorbeeld meer functionaliteit wenst. Naast bovenvermelde abonnementsvormen zijn andere opties mogelijk.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.